Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χρυσανθόπουλος Κυριάκος | Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Group Volkswagen Αττική
Στο συνεργείο αυτοκινήτων “Χρυσανθόπουλος Κυριάκος” το οποίο εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους στην Αττική, σας παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλα τα αυτοκίνητα group volkswagen (audi, volkswagen, skoda, seat) αλλά και κάθε μάρκας.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνετε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, των μηχανημάτων επισκευής και διάγνωσης ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε βλάβη του αυτοκινήτου σας.
 
 

ΈΛΕΓΧΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ
 

ΈΛΕΓΧΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ

Όλα τα οχήματα υποχρεούνται εκ του νόμου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να περνάνε από έλεγχο ΚΤΕΟ (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων) προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλή και άρτια από τεχνικής άποψης. 
 
Το συνεργείο μας αναλαμβάνει να εκτελέσει λεπτομερή έλεγχο και να προετοιμάσει το όχημά σας έτσι ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές και να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
 
  Επιβατικά - κάθε 2 χρόνια
  TAXI - κάθε 1 χρόνο
  Φορτηγά (<3,5 τόνους) - κάθε 2 χρόνια

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
 

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η συντήρηση του αυτοκινήτου είναι η σημαντικότερη ενέργεια κάθε οδηγού για την πρόληψη δαπανηρών βλαβών αλλά και για την ασφάλεια του και των συνεποιβατών.
 
Έχοντας όλες τις πληροφορίες για τα πλάνα συντήρησης των διαφόρων κατασκευαστών, μπορούμε να αναλάβουμε το service του αυτοκινήτου σας προσφέροντάς σας εγγυημένα αποτελέσματα.
 
Το μικρό service περιλαμβάνει: 
 Αλλαγή Λαδιών   Αλλαγή φίλτρου λαδιού   Έλεγχο στάθμης υγρών   Έλεγχο κατάστασης φρένων   Γενικό έλεγχο
 
Το μεγάλο service περιλαμβάνει: 
 Αλλαγή λαδιών   Αλλαγή φίλτρου λαδιού   Αλλαγή φίλτρου αέρα   Αλλαγή μπουζί   Έλεγχο στάθμης υγρών   Έλεγχο κατάστασης φρένων   Γενικό έλεγχο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Η συντήρηση του κλιματισμού του αυτοκινήτου σας είναι μια διαδικασία που είναι απαραίτητη για την χρήση του κλιματισμού του αυτοκινήτου σας εν όψει του καλοκαιριού, ενώ σας εξασφαλίζει ευχάριστη και άνετη οδήγηση. Με την συντήρηση του κλιματιστικού, βελτιώνουμε την καλή λειτουργία του και μπορεί να προσφέρει υψηλή απόδοση από 50-70% οικονομία στα καύσιμα.
 
Στο συνεργείο μας, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την συντήρηση κλιματιστικού σε κάθε τύπο αυτοκινήτου, προσφέροντάς σας άψογα αποτελέσματα. Η συντήρηση του κλιματιστικου περιλαμβάνει τον καθαρισμό του κυκλώματος και των φίλτρων, τη συμπλήρωση λαδιού, φρέον και αντιβακτηριακού, με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση του κλιματιστικού και την απομάκρυνση των μυκήτων και των βακτηρίων.
 
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σεβόμενοι τον οδηγό αλλά και το αυτοκίνητο του,
κάνοντας πάντα το καλύτερο για τη ασφάλεια του στο δρόμο.