Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Lada Niva Άγιοι Ανάργυροι Αττική

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ {medium}

Το συνεργείο μας αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Lada Niva. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΈΛΕΓΧΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ {medium}

προετοιμαστείτε ή περάστε ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό σας σε εμάς: Επιβατικά - κάθε 2 χρόνια, TAXI - κάθε 1 χρόνο, φορτηγά (<3,5 τόνους) - κάθε 2 χρόνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ {medium}

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Χρυσανθόπουλος Κυριάκος το οποίο εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους στην Αττική, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 

ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Διαθέτουμε διαγνωστικά μηχανήματα που μας επιτρέπουν να παρέχουμε έγκυρη διάγνωση στο μοντέλο Lada Niva και σχεδόν όλων των κατασκευαστών.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημά του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτου μάρκας.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το συνεργείο μας στους Αγίους Αναργύρους στην Αττική ώστε να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη αλλά και να σας εξασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 
 
Χρυσανθόπουλος Κυριάκος
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Lada Niva Άγιοι Ανάργυροι 
 
Το συνεργείο αυτοκινήτων “Χρυσανθόπουλος Κυριάκος” το οποίο εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους στην Αττική, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και έχοντας πάντα ως στόχο την σωστή εξυπηρετεί κάθε πελάτη κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό.
 
Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Lada Niva, αναλαμβάνοντας βελτιώσεις αλλά και οποιουδήποτε είδους μετατροπές χρειάζεστε και παρέχοντας σας γνήσια ανταλλακτικά.
Xάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Μυκονιάτικα, Καματερό, Κόκκινος Μύλος, Αχαρνές και όλη την Αττική.
 
 
 
  Μάθετε περισσότερα